Amb la premissa indispensable de la qualitat, apostem per productes de proximitat (com els vins DO Pla de Bages) ecològics (com el xai de les Pastures de Castelltallat) i amb valor social (com el vi 3 Nits d'Urpina, o el Blanc de Roure de la cooperativa L'Olivera).

 

Primers plats

 

Amanides i entrants freds

De l’hort      

De temporada                                          

De formatge de cabra                                   

Carpaccio de vedella  amb encenalls de parmesà

Carpaccio de bacallà

                            

Entrants calents

Arròs a la cassola

Patates emmascarades

Verdura amb cigrons cansalada

Patates amb fredolics

Variat de verdures a la brasa

Canelons de la Maria (de rostit)

Canelons de ceps

Canelons d’espinacs

Macarrons a la bolonyesa

 

Sopes

Escudella de galets amb mandonguilletes

Sopa torrada amb mandonguilles

Cremes de temporada 


Segons plats

 

A la brasa

Xai ecològic

Botifarres (blanca o negra)

Conill lletó de producció ecològica

Pollastre de pagès

Peus de porc

Galtes de porc

Graellada

Entrecot de vedella ecològica

Xurrasco de vedella ecològica

Picat a l'estil d'abans (hamburguesa de vedella ecològica, tal com la feia l'àvia)

 

Per acompanyar

Patates al caliu

Mongetes cuites a casa

Cigrons cuits a casa

Escalivada

Patates fregides

Gírgoles

 

Guisats i forn

Fricandó de vedella

Pollastre de pagès amb rovellons

Conill amb bolets

 

Peix

Bacallà amb panses i pinyons

llom de lluç amb oli de romaní

 

Taules i torrades

D’embotits de pagès

De formatges de pastor (de petits productors de Catalunya)

Amb escalivada i anxoves

Amb sobrassada, mel i formatge de cabra

Amb verdures i formatge gratinat

 

Postres

Pastís casolà

Crema catalana feta a casa

Flam fet a casa

Formatge amb codonyat

Carpaccio de pinya amb crema catalana

Mel i mató

Suc de taronja natural

Fruita del temps

Crep de xocolata negra

Postres de músic i moscatell

Trufes i tocinillos i moscatell

Gelats artesanals:

de mandarina

de vainilla de Madagascar

de iogurt de gerds

de xocolata belga

 

 

Menús                        

De temporada - 20€    

Infantil  - 12€ 

Per a colles - 20€ i 23€

Per a ocasions especials - a concretar