De temporada

Menú de 21€ que incorpora productes de temporada. A la tardor les figues o els bolets acompanyen les millors carns d'origen ecològic, com el picat de vedella o el xai de les pastures de Castelltallat. La primavera és temps de carxofes, pèsols i faves. Tot ben regat amb vins del Pla de Bages.


Per a colles

Dues opcions de menú per a grups: una de 24€, amb uns primers per picar i uns segons per triar (cal reservar-lo prèviament) i una altra de 21€ més clàssica, que es pot demanar sense haver-lareservat, que inclou amanides, taules d'embotits i formatges de pastor i uns segons de brasa amb acompanyaments variats.

Per als més petits

També oferim la possibilitat de menú infantil, per 13€, amb plats de qualitat adaptats als nens, pel que fa a gustos i racions.


Per a ocasions especials

Menús especials per a ocasions especials. Dinar de Nadal i Sant Esteve o el Sopar de Cap d'Any. Al febrer encetem el temps dels calçots.